Over Juwelier-Goudsmid Ronald Schutte VOF;

Ronald Schutte is geboren en getogen in het Twentse Goor. Na zijn HAVO-diploma te hebben gehaald op de Rijksscholengemeenschap in Lochem volgde hij de opleiding Goudsmeden aan de vakschool in Schoonhoven. Tevens behaalde hij de Juweliersopleiding aldaar. Na een jaar stage in Spiez-Zwitserland kwam hij in dienst bij juwelier Aalbers in Dieren aan de Wilhelminaweg.

Na bijna 5 jaar daar als bedrijfsleider te hebben gewerkt, vertrok de firma Aalbers uit Dieren. Hèt moment voor Ronald om voor zichzelf te beginnen. Samen met zijn partner Annemien Berlage openden zij in 1984 een kleine juwelierszaak aan de Buitensingel in Dieren. Al snel werd duidelijk dat het Callunaplein eindelijk werd uitgebreid. Nadat Ronald en Annemien in mei in het huwelijk waren getreden, betrokken zij in oktober 1986 het nieuwe pand naast Albert Heyn.

Inmiddels is Juwelier-Goudsmid Ronald Schutte dus alweer ruim 30 jaar gevestigd aan het Callunaplein. Met veel enthousiasme en ervaring adviseren Ronald en Annemien, samen met hun team, hun trouwe clientèle dus al jaren bij de aanschaf van een mooi passend sieraad of een modern horloge. Elk seizoen bezoeken zij samen de grote beurzen in Nederland, maar ook af en toe in het buitenland (bijvoorbeeld de grote internationale beurs van Bazel).

Naast de aanschaf van een nieuw sieraad verzorgen zij ook sieraden naar hun of uw eigen ontwerp en kunt u hier natuurlijk ook terecht voor reparatie en restauratie van uw kostbare sieraden en horloges.